"Falksalt en olijfolie is soms het enige dat je nodig hebt."

We kunnen u met trots meedelen dat vele profesionals over de hele wereld gebruik maken van Falksalt om hun gerechten van meer smaak te voorzien. Eén van onze partners in Zweden ziet het zo:

“Waarom de lekkere smaak van een steak verpesten met gewoon tafelzout wanneer u het kan verbeteren met Falksalt Natural Crystal Sea Salt flakes?” De trend blijft stijgen en op de dag van vandaag zien we een sterke stijging van de vraag van bakkerijen en chocolatiers naar Falksalt. Bent u een profesionele gebruiker van Falksalt? U mag ons steeds laten weten hoe u onze flakes gebruikt, dan zullen wij u en uw restaurant of zaak ongetwijfeld promoten.

foodservice eu falksalt


Het is tijd dat de kwaliteit van het zout overeenstemt met de kwaliteit van het eten dat u wil bereiden; zwart zout op gevogelte of vis.


Wild Mushroom op zesrib. Wild garlic
en olie van eerste persing op groentjes gebakken in de oven. Bekijk onze inspiratie pagina om zelf te ontdekken hoe u Falksalt kan gebruiken in de keuken.

70, 125, 600 of 10 kg buckets? Wij hebben de verpakking die voor uw gelegenheden het beste past.

Wij kennen het belang van goede ingrediënten. Een goede prijs/kwaliteit in de keuken en hoe gemakkelijk om te gaan met voorraden. Wij bieden een groot gamma van natuurlijke zouten en zouten voorzien van natuurlijke smaken in verschillende verpakkingen. Lees meer over onze producten, verpakkingen, ingrediënten en logistieke dienstverlening in ons General Product Information PDF.

Wenst u onze Falksalt Seasalt flakes te proberen?


Uit ervaring weten we dan vanaf het moment een (hobby)kok, bakker of patissier onze producten proeft, zij onze zouten willen uittesten. U kan ons steeds contacteren voor meer informatie over de verschillende smaken en prijzen. Wij kunnen ook steeds één van onze vertegenwoordigers langs sturen om onze smaken te laten proeven.